Park Tysiąclecia – spotkania z mieszkańcami

Konsultacje społeczne
sobota, 24.11 godzina 12:00
miejsce: BWA ZIELONA GÓRA, AL.NIEPODŁEGŁOŚCI 19

Warsztaty pod hasłem Park Tysiąclecia – spotkania z mieszkańcami są adresowane do wszystkich mieszkańców, którzy na co dzień korzystają lub chcieliby korzystać z przestrzeni Parku. Tym razem zapraszamy do udziału zapraszamy szczególnie rodziców z Klubu Mam i Klubu Ojców oraz słuchaczy Zielonogórskiego Uniwersytetu Trzeciego Wieku, którzy jako miejsce spaceru wybierają miejskie przestrzenie publiczne. Celem spotkania jest omówienie i wyeliminowanie na drodze projektowej przeszkód uniemożliwiających lub w dużym stopniu utrudniających bezpieczne i wygodne korzystanie z Parku Tysiąclecia.

Prowadzenie: Agnieszka Strzemińska – Towarzystwo Inicjatyw Twórczych ę

Projekt jest realizowany ze środków Ministerstwa Kultury i Dziedzictwa Narodowego oraz dzięki pomocy finansowej Urzędu Miasta Zielona Góra.

Organizatorzy: Fundacja Salony, Galeria BWA Zielona Góra, Urząd Miasta Zielona Góra

Współpraca: Austriackie Forum Kultury w Warszawie, Drukarnia Braci Dadyńskich, Fundacja Bęc Zmiana, Zielonogórski Uniwersytet Trzeciego Wieku, Klub Mam, WiMBP im. C.K. Norwida

Więcej informacji o projekcie na stronie:

www.milleniumpark.eu

fot. Marek Lalko